Wij hebben een dubbelwandige waterfles voor ons laten ontwerpen die licht genoeg is (slechts gewicht: 310 gram) om mee te nemen tijdens een wandeling.

Normaal gesproken kost deze fles € 25,-  maar wij kunnen deze thermosfles aanbieden voor € 17,95  per stuk (incl. verzendkosten)

Tijdens het wandelen is het belangrijk om voldoende te drinken. Voor de mens in het algemeen en zeker voor de wandelaar. Dus zoekt iedereen naar zijn of haar ideale oplossing om voldoende water mee te nemen, deze dubbelwandige drinkfles is daarvoor ideaal. Daarom hebben wij deze mooie waterfles aan ons assortiment toegevoegd. Deze dubbelwandig RVS fles is ideaal voor zowel de koele als de warme slok onderweg. De opening van de fles is breed genoeg voor ijsblokjes en gemakkelijk bij te vullen, maar smal genoeg om te drinken zonder te morsen. Bovendien is deze drinkfles ontworpen om alle dranken tot 12 uur warm en tot 24 uur koud te bewaren.

Bestelformulier

De flessen hebben een gegarandeerd lekvrije dop, BPA- en loodvrij RVS, houdt geen smaakjes vast ongeacht wat u erin giet en de royale opening is handig voor het toevoegen van ijsblokjes en voor groot schoonmaakgemak. Het beste van alles is dat deze roestvrijstalen waterfles de behoefte aan wegwerpflessen overbodig maakt en als de fles moet worden vervangen, deze volledig recyclebaar is! Deze roestvrijstalen waterfles is vaatwasmachinebestendig.

Belangrijkste kenmerken en voordelen
• Roestvrijstalen waterfles om u onderweg gehydrateerd te houden.
• Handige inhoud van 0,5 liter.
• De behuizing is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal dat geen vlekken of een bedorven smaak achterlaat.
• Dubbelwandig ontwerp houdt het water langer koel zonder dat het koud aanvoelt of vervelende condensatieringen achterlaat.
• Lekvrije schroefdop met siliconenpakking voorkomt morsen tijdens het rijden.
• Vaatwasmachinebestendig.