Wilt u samen met een leuke groep gelijkgestemden op vakantie, dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze groepsrondreizen zijn kleinschalig van opzet waarbij u de lokale sfeer ervaart en de specialiteiten proeft van de lokale keuken en zijn er voor volwassenen in alle leeftijden die actief willen reizen. Of u nu op zoek bent naar een verre reis in Afrika, een wandelreis in Oostenrijk of een culinaire reis in Italië, wij zorgen voor een geslaagde reis.

Veel groepsreizen van ons worden ook als “singlereis” uitgevoerd en staan daarom bij zowel de groepsreizen als singlereizen. Op deze reizen kunnen zowel (vrienden)stellen als reizigers alleen inschrijven. Overigens hoeft iemand die als single inschrijft in het dagelijks leven niet alleenstaand te zijn! Al vele jaren brengen wij onze klanten tot volle tevredenheid naar diverse bestemmingen. In veel gevallen voeren wij deze reis zelf uit en in sommige gevallen wordt de reis uitgevoerd door één van onze samenwerkende partners. Voor het merendeel van onze groepsreizen kunnen we door deze samenwerking de vertrekdata al vroeg garanderen. Mocht één van onderstaande reizen onverhoopt toch niet doorgaan dan is het door onze samenwerking mogelijk om als alternatief een reis aan te bieden bij één van onze partners.

Samenwerking

Natuurlijk Reizen werkt op meerdere bestemmingen van onze groepsreizen samen met andere touroperators en door deze samenwerking kunnen wij en onze samenwerkende partners veelal het vertrek van veel groepsreizen garanderen. Tevens is er door deze samenwerking over het algemeen, altijd een goed alternatief, mocht een reis toch geen doorgang kunnen vinden. Kortom, een goede uitgangspositie voor iedereen.