Deskundig begeleide wandelvakantie

Perfect georganiseerde wandelreis met zeer ervaren reisbegeleidster in een mooi stuk van het Zwarte Woud in Duitsland. De gastvrije ontvangst in het hotel met prima hotelkamer maakte het helemaal af.

De hulp door Natuurlijk Reizen (telefonisch en per email) vooraf bij de keuze van een geschikte wandelreis was zeer professioneel. Om die reden alleen al kan ik Natuurlijk Reizen (en dit was de tweede reis met Natuurlijk Reizen) van harte aanbevelen.

Leeftijd en samenstellingen van de groepsreizen

Deelnemers aan onze reizen zijn over het algemeen tussen de 40 en 65 jaar oud met een gemiddelde leeftijd van 55 jaar. Van deze deelnemers is gemiddeld 70 % vrouw en bij de uitdagendere reizen ligt de samenstelling redelijk gelijk. Bij een gegarandeerde reis kunt u de globale leeftijd en samenstelling zien als u de blauwe link aanklikt.

Kalender legenda
Voldoende plaatsen beschikbaar
Gegarandeerd vertrek
Niet meer beschikbaar

Reacties

21/10/2021
Beste Wouter. Bedankt voor je review en fijn dat je genoten hebt van deze reis. Wij hopen je snel weer bij ons op een andere reis te verwelkomen en zoals je weet kan je ons altijd bellen voor een advies over onze bestemmingen. Wij helpen je graag bij de juiste keuze. Vriendelijke groet, Peter Guijt