6 dagen
Aantal dagen
2 personen
Aantal personen
België
Bestemming
kamer op indeling, éénpersoonskamer
Kamerindeling
* Wandelingen voor iedereen
Moeilijkheidsgraad
Individuele reis
Reistype
België | Fietsvakantie langs de Noordzeekust

Deze zesdaagse fietsreis staat in het teken van de cultuur en de natuur. Op een ontspannen manier maakt u kennis met het historische Brugge, met de bekendste badsteden langs de Noordzeekust en de mooiste polderdorpen.

Over Brugge kan men alleen maar in superlatieven spreken. De rijkdom aan kunstschatten en historische bezienswaardigheden is overweldigend en in het Venetië van het Noorden kunt u ook genieten van chocolade, streekbieren en gastronomische hoogstandjes.

In Brugge is de fiets de koning van de weg en u kunt de historische binnenstad makkelijk al fietsend verkennen. Brugge is ook een fantastische uitvalsbasis voor fietsuitstappen. Neem bijvoorbeeld de rit van Brugge naar Oostende, die loopt door het vlakke land, van het ene naar het andere schilderachtige dorp. Lissewege met zijn typische kerktoren is een oase van rust.

De kust is dichtbij want met de fiets staat u zo in De Haan, door velen gezien als de mooiste badplaats. Het is er aangenaam fietsen door de wijk met de Belle Epoque huizen en langs de dijk die een prachtig uitzicht biedt over strand en zee. We fietsen verder naar Oostende, naar de Koningin der Badsteden.

De overnachtingplaats in Oostende is een meer dan waardige afsluiter van een onvergetelijke fietsdag. De derde dag fietsen we richting binnenland, naar Gistel met het gerenoveerde Sint-Godelievemuseum op het domein van de abdij Ten Putte en naar het Kasteel van Wijnendale dat in een bosrijk gebied ligt. De vierde dag gaat het richting natuurgebied Ysermonde, naar Nieuwpoort, bekend om zijn goede visrestaurants en naar Veurne, de hoppestad met de Sint-Niklaastoren en het Bakkerijmuseum. Van Oostende naar Brugge fietst u door een mooi bosgebied tot bij het Museum Constant Permeke in Jabbeke en het observatorium van het natuurgebied Beisbroek.

PRIJZEN B&B per persoon

Basisprijs
€ 345
24/04/2022  – 18/09/2022
Toeslag hoogseizoen
€ 35
12/06/2022  – 21/08/2022

PRIJZEN H/P per persoon

Basisprijs
€ 490
24/04/2022  – 18/09/2022
Toeslag hoogseizoen
€ 35
12/06/2022  – 21/08/2022

 


Standaard boekt u de reis o.b.v. Logies & Ontbijt in de laagste prijsklasse, mocht u deze reis willen boeken o.b.v. half pension (ontbijt & diner) dan dient u dit aan te vinken. Deze reis dient u op een zondag te beginnen. Op het moment dat u deze reis heeft geboekt, zullen wij telefonisch contact met u opnemen om deze reis verder met u te bespreken.

1

Dag 1

Aankomst Brugge
2

Dag 2

Brugge – Oostende (43 km)
3

Dag 3

Rondrit Nieuwpoort (64 km)
4

Dag 4

Rondrit Torhout (62 km)
5

Dag 5

Oostende – Brugge (47 km)
6

Dag 6

Vertrek Brugge
INBEGREPEN  2 persoonskamer met douche/bad en wc
Ontbijt
Diner (indien H/P)
Bagagetransport
Gebruik sauna
Museumkortingskaart Brugge
Routebeschrijving
Roadbookdrager
NIET INBEGREPEN Heen- en terugreis
Lunch en dranken
Huurfiets / e-bike
Extra nacht Brugge B&B € 50,- / H/P € 75,-
Afdracht reisgarantiefonds
Reis- en annuleringsverzekering
Reserveringskosten
Kalender legenda
Voldoende plaatsen beschikbaar
Gegarandeerd vertrek
Niet meer beschikbaar