5 dagen
Aantal dagen
2-6 personen
Aantal personen
België
Bestemming
kamer op indeling, éénpersoonskamer
Kamerindeling
* Wandelingen voor iedereen
Moeilijkheidsgraad
Individuele reis
Reistype
België | Wandelen in Zuid-België – 5 dgn

We zijn in het Land van de Valleien, dichtbij Gedinne in het zuiden van de provincie Namen. Het is een heuvelachtige streek met prachtige valleien waarin kleine riviertjes kronkelen door de bossen. Wandelmogelijkheden zijn er te over en wie eens een dag zonder wandelschoenen wil doorbrengen kan alle kanten uit, naar Dinant met zijn citadel en gezellige straatjes, naar Bouillon met zijn machtige fort of naar de grotten van Han. Ook de Lesse is niet ver weg en een afdaling van de Lesse met een kajak spreekt zeker tot de verbeelding.

Maar voor alles gaan we wandelen en genieten van de rust de bossen van Croix Scaille en in de omgeving van ons hotel. Uw driesterrenhotel is een prachtig gerestaureerde hoeve met een watermolen waar u zal genieten van het comfort en de huiselijkheid. Het priveterrein is 31 ha groot en er zijn twee meren met de mogelijkheid om te vissen. Tal van bewegwijzerde wandelpaden vertrekken meteen bij het hotel. Uw gastheren zullen graag in het Nederlands helpen bij het plannen van uitstappen in de streek.

Gedinne is een sfeervol stadje in de vallei van de Houille, een rustig kabbelend riviertje, waarlangs trouwens een prachtig wandelpad loopt. U ziet er fantastische rotsformaties. Gedinne wordt de poort naar de Naamse Semois genoemd. Dat betekent dat bekende plaatsjes als Les Hautes Rivieres en Vresse binnen bereik liggen en dat u ook daar nieuwe wandelgebieden kunt ontdekken. Gedinne is een bosrijke gemeente met twaalf schilderachtige dorpjes waar u in de rustieke cafés de streekbieren kunt proeven. In het midden van het woud staat de Tour du Millenaire, een 60 meter hoge uitkijktoren die voor het publiek geopend is. Het uitzicht over de streek is geweldig. Dit wordt uw vakantiegebied met als standplaats een oase van rust in het groen.

PRIJZEN HALF PENSION (O/D) per persoon
01/02/2019 – 30/11/2019: € 310,-
Eenpersoonstoeslag: € 80,-
Toeslag Terraskamer € 30,-

Kinderkorting 0 – 2 jaar* -100%
Kinderkorting 3 – 6 jaar* -50%
Kinderkorting 7 – 11 jaar* -25%
Kinderkorting > 12 jaar* -10%

* Kinderkorting enkel geldig bij 2 volbetalende personen op de kamer en
* Kinderkorting wordt berekend op de basisprijs

Standaard boekt u de reis o.b.v. half pension (ontbijt en diner) in de laagste prijsklasse. Op de uiteindelijke factuur/boekingsbevestiging passen wij de prijs (indien nodig) handmatig aan en staan alle eventuele extra’s vermeld.

Op het moment dat u deze reis heeft geboekt, nemen wij telefonisch contact met u op om deze reis verder met u te bespreken.

1-5

Dag 1-5

standplaatshotel in Gedinne, 3 of 4 wandeltochten van 12-20 km
INBEGREPEN 2 persoonskamer met douche/bad en wc
Ontbijt en diner
1 x lunchpakket
Toeristenbelasting
Routebeschrijving + kaart
NIET INBEGREPEN Heen- en terugreis
Lunch en dranken
Extra nacht € 80,- (H/P)
Afdracht reisgarantiefonds
Reis- en annuleringsverzekering
Reserveringskosten
Kalender legenda
Beschikbaar
Gegarandeerd
Volgeboekt