Natuurlijk Reizen is aangesloten bij de VvKR

Sinds 2011 hebben meerdere reisspecialisten in Nederland hun krachten gebundeld en de belangenvereniging VvKR opgericht. deze vereniging heeft momenteel meer dan 350 leden en staat voor een persoonlijke benadering en is specifiek gericht op kleinschalig toerisme.

Alle VvKR leden onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise, of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika.

Reisgarantie
Niet geheel onbelangrijk is het feit dat alle leden een reisgarantie aanbieden op hun pakketreizen. Dit wil zeggen dat je als consument verzekerd bent dat je de vooruitbetaalde reisgelden volledig terugkrijgt, als de betreffende touroperator waar u uw reis hebt geboekt onverhoopt failliet gaat. Deze reisgarantie kan het SGR, GGTO of de STO-Garant zijn. Zo weet je dat je met een gerust gevoel een reis bij één van onze aangesloten leden kunt boeken! Ook hebben alle leden een verplichte aansprakelijkheidsverzekering waardoor u verzekerd bent van een goede afwikkeling van schade mocht er onverhoopt iets tijdens de reis gebeuren.

Alle reizen van VvKR leden worden uitgevoerd met kleine groepen of op individuele basis en de overnachting zijn vaak in authentieke accommodaties op unieke locaties en met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen. Alle leden van de VvKR zijn gericht op kleinschalig toerisme en staan voor:

  • Persoonlijke benadering
  • Betrokkenheid en deskundigheid
  • Grote expertise en kennis
  • Reisvoorwaarden en garantieregeling
  • Reizen met respect voor de locale cultuur, tradities en werkwijzen

Mocht u meer willen weten of willen kennismaken met andere bijzondere touroperators, neem dan gerust een kijkje op het reisportaal van onze vereniging.