Bij ons is het altijd mogelijk om uw heen- en terugreis zelf te regelen.

De prijzen voor de heen- en terugreis die u bij ons individueel aanbod ziet staan worden regelmatig gecontroleerd en zonodig bijgesteld!

Wanneer u bij ons een individuele reis geboekt heeft in een vakantieperiode (mei, juli, augustus en rond kerst) en ervoor gekozen heeft om zelf een vliegticket te regelen, raden we u aan zo vroeg mogelijk uw vluchten te regelen. Soms zitten vluchten al een half jaar van tevoren zo goed als vol! Vooral voor de mei- en kerstvakantie kunt u niet vroeg genoeg boeken! Boek niet eerder uw eigen heen- en terugreis voordat u van ons bericht heeft ontvangen waarin wij de beschikbaarheid bevestigen!

Groepsreizen
Voor onze groepsreizen zijn wij genoodzaakt ca. vier tot zes weken voor vertrek de namen van de deelnemers door te geven aan de luchtvaartmaatschappijen en de accommodaties. Als u zich kort voor vertrek opgeeft kunnen er hogere kosten worden berekend voor uw heen- en terugreis om dezelfde vlucht als de rest van de groep te reserveren! Mocht u zelf een vliegticket willen boeken bij een groepsreis van ons, wacht dan altijd totdat wij het minimum aantal deelnemers hebben bereikt, dit om teleurstellingen te voorkomen.

Zelf regelen bij een groepsreis
Kiest u ervoor zelf uw heen- en terugreis te regelen, dan kunnen wij u soms een beperkte korting geven. Over het algemeen maken wij gebruik van een groepsboeking waarbij wij een vaste prijs hebben bedongen bij de luchtvaartmaatschappij of de treinafhandelaar. Soms wordt er gebruik gemaakt van eigen vervoer en kunnen wij u geen korting geven op de geboekte reis.

Bedenk als u zelf uw reis regelt dan dat u ook verantwoordelijk bent voor het lokaal vervoer naar de eerste accommodatie of het afgesproken ontmoetingspunt ter plekke. De samenstelling van onze heen- en terugreis is zo samengesteld dat wij ook het lokale vervoer van de eerste en de laatste dag erin hebben berekend. Tevens kunnen wij in het geval van voorkomende vluchtschema wijzigingen, vertragingen en/of annuleringen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele extra kosten die u dient te maken om u bij de groep te voegen.