Wilt u actief op reis, veel zien, genieten van schitterende landschappen en de lokale keuken? Ga mee op één van onze fietsreizen of wandelreizen in bijvoorbeeld Italië en ontdek de mooie en veelzijdige streken van Piemonte of de Marken met hun mooie natuur, rijke cultuur en culinaire hoogstandjes. Of kies voor een wandelvakantie in Kent, heerlijk wandelen door de “de tuin van Engeland” en langs de sfeervolle Engelse dorpen. Veel van onze arrangementen ontwikkelen wij zelf waardoor wij op bijna al uw vragen direct antwoord kunnen geven. Uw vakantie start bij ons met het beste en persoonlijk advies met kennis van uw gekozen bestemming!

Vroeg boeken = voordeel pakken 
Boek t/m 28 februari 2019 een vakantie bij ons en ontvang € 25,- vroegboekvoordeel. Bovendien kunt u uw vakantie altijd tot 60 dagen voor vertrek kosteloos wijzigen of annuleren. Wilt u gebruik maken van deze actie? Gebruik dan tijdens het boeken de actiecode: Actie25NR. Deze actie is geldig op alle bestemmingen!

Hieronder een overzicht van onze reizen. Als een reis gegarandeerd vertrekt, staat dit in het groen vermeld. Zo kunt snel zien of er nog plaatsen vrij zijn tijdens de mei-, zomer-, herfst- of kerstvakantie, of u boekt handig uw vakantie buiten deze vaak duurdere periodes.
Legenda
_Beschikbaar
_Gegarandeerd vertrek
Onze groepsreizen

maart
april
mei
juni
July
september
oktober
november
Onze singlereizen

maart
april
mei
juni
July
augustus
september
oktober
november
Overzicht Individuele reizen

February
maart
mei