Natuurlijk Reizen is als zelfstandige touroperator lid van de formule ZRT “Zelfstandige Reistouroperator” van “The Travel Club”.  “The Travel Club” biedt middels deze formule een platform aan kleinschalig opererende specialistische touroperators en behartigt de belangen van deze organisaties.

Alle leden van “The Travel Club” staan voor een persoonlijke benadering en onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Zij bieden een gevarieerd aanbod op diverse uiteenlopende bestemmingen, dichtbij en ver weg.

Alle aangesloten reisorganisaties hebben een verplichte reisgarantie op hun pakketreizen. Dit kan zijn bij de SGR, GGTO, of bij VZR-Garant. U bent dus ten alle tijden verzekerd dat u de vooruitbetaalde reisgelden volledig terugkrijgt als de aangesloten reisorganisatie onverhoopt failliet gaat.

Tevens zijn alle aangesloten organisaties lid van de ANVR, waardoor er een extra waarborg is dat de touroperator aan alle wettelijke eisen voldoet. Vanzelfsprekend hebben alle aangesloten organisaties ook een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering dekt schade aan personen en/of zaken en de daaruit voortvloeiende gevolgschade mocht er onverhoopt tijdens de reis iets gebeuren. Zo weet u dat u met een gerust gevoel een reis bij één van de aangesloten leden kunt boeken!

Voor de aangesloten touroperators is het lidmaatschap van het Calamiteitenfonds verplicht. Dit garandeert dat bij een calamiteit uw reisorganisator de reis moet aanpassen en dan worden de noodzakelijke kosten hiervan vergoedt.  Moet de organisator de reis tijdelijk staken, of moet u vervroegt terug naar huis? Dan krijg u een deel van de reissom terug.

Door bovenstaande zekerheden kunt u ervan uitgaan dat als u een reis boekt bij een aangesloten touroperator van “The Travel Club” u een betrouwbare partner heeft gevonden. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan met of tijdens een reis en dit vervolgens niet volgens uw wensen wordt opgelost dan is het goed om te weten dat alle leden zijn aangesloten bij de Geschillencommissie Reizen.

Alle leden zijn gericht op kleinschalig toerisme en staan voor:

  • Persoonlijke benadering
  • Betrokkenheid en deskundigheid
  • Grote expertise en kennis
  • Reisvoorwaarden en garantieregeling
  • Reizen met respect voor de locale cultuur, tradities en werkwijzen