Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m zaterdag tussen 10:00 uur en 20:00 uur.

Persoonlijk contact met de reiziger vinden wij belangrijk, ook als u alleen een hotel of een huurauto nodig heeft. Wanneer u uw (zaken)reis via ons boekt scheelt u dat veel tijd en kosten. Niet uren zoeken op het internet, maar één mailtje of telefoontje, en u ontvangt van ons de beste reismogelijkheden. We helpen u graag bij het boeken van uw reis. U hoeft geen speciaal 0900-nummer te bellen en u staat niet in de wacht. Ook tijdens uw vakantie assisteren wij u eventueel waar nodig. Wilt u op ons bezoekadres langskomen om een reis te bespreken? Maak dan eerst een afspraak met een van onze medewerkers.

U kunt ons bereiken via telefoonnummer 020-7511340
Mailen kunt u naar: postbus@natuurlijkreizen.nl

Ons postadres is:
Natuurlijk Reizen
van Hogendorpstraat 861
1051 CD Amsterdam
KvK: 34221692
BTW nummer: NL002126042B12

Service aan huis!

Op uw verzoek komen wij graag bij u thuis om in uw eigen vertrouwde omgeving uw reis samen te stellen. Onze reisadviseur geeft u persoonlijk reisadvies en komt met concrete tips voor uw bestemming en werkt uw wensen uit.

Mocht u dit willen dan kunt u hiernaast het contactformulier invullen zodat wij contact met u kunnen opnemen. Vanzelfsprekend kunt u ons ook bellen om een afspraak te maken.

Door onze persoonlijke benadering hebben wij ondertussen een zeer grote vaste trouwe klantenkring opgebouwd. En daar zijn wij best trots op!

Mocht u liever telefonisch contact met ons hebben dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 020-7511340.

Calamiteitenfonds
Natuurlijk Reizen KvK: 34221692 is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat u als reiziger die deelneemt aan een reis waarop de garantie van toepassing is: – (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren; – de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.” Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.