Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m zaterdag tussen 10:00 uur en 20:00 uur.

Natuurlijk Reizen is actief sinds 2005 en maakt gebruik van kleinschalige accommodaties, waar aandacht is voor de gasten en u ervaart hier de lokale sfeer, de regionale keuken en producten uit de streek. Wij organiseren actieve reizen, waarin u loopt of fietst van plaats tot plaats en daardoor telkens in een andere omgeving terecht komt. De wandelingen of fietstochten zijn over het algemeen niet te zwaar en goed te doen voor de gemiddelde wandelaar of fietser.

Persoonlijk contact met de reiziger vinden wij belangrijk, ook als u alleen vliegtickets, een hotel of een huurauto nodig heeft. Wanneer u uw (zaken)reis via ons boekt scheelt u dat veel tijd en kosten. Niet uren zoeken op het internet, maar één mailtje of telefoontje, en u ontvangt van ons de beste reismogelijkheden.

U kunt ons bereiken via telefoonnummer 020-751 1340
Mailen kunt u naar: postbus@natuurlijkreizen.nl

Ons postadres is:
Natuurlijk Reizen
van Hogendorpstraat 861
1051 CD Amsterdam
KvK: 34221692
BTW nummer: NL002126042B12

Service aan huis!

Op uw verzoek komen wij graag bij u thuis om in uw eigen vertrouwde omgeving uw reis samen te stellen. Onze reisadviseur geeft u persoonlijk reisadvies en komt met concrete tips voor uw bestemming en werkt uw wensen uit.

Mocht u dit willen dan kunt u hiernaast het contactformulier invullen zodat wij contact met u kunnen opnemen. Vanzelfsprekend kunt u ons ook bellen om een afspraak te maken.

Door onze persoonlijke benadering hebben wij ondertussen een zeer grote vaste trouwe klantenkring opgebouwd. En daar zijn wij best trots op!

Mocht u liever telefonisch contact met ons hebben dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 020-2221767.

Samenwerking

Natuurlijk Reizen werkt op meerdere bestemmingen samen met andere touroperators, zij zijn dan ook verantwoordelijk voor de uitvoering van deze reizen. Door deze samenwerking kunnen wij en onze samenwerkende partner veelal het vertrek van veel groepsreizen garanderen. Tevens is er door deze samenwerking over het algemeen, altijd een goed alternatief, mocht een reis toch geen doorgang kunnen vinden. Kortom, een goede uitgangspositie voor iedereen.

Wij werken samen met diverse andere reisorganisatie in Nederland Een aantal jaar geleden werd ons pakket uitgebreid met reizen naar de Azoren, Andalusië en meer mogelijkheden voor Via Algarviana en de Rota Vicentina in Portugal